Sök och boka hotell i Jönköping

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Scandic Jönköping


Scandic Jönköping. Hotellkedjan Scandic erbjuder hotell i mellanprisklassen på många orter runtom i Sverige och övriga Europa. Scandic är en hotellkedja som satsar hårt på sin miljöprofil. När du checkar in på ett Scandichotell kan du också vara försäkrad om att du har valt ett tryggt boende.

Jönköping finns två stycken Scandichotell. Dessa är Scandic Elmia (Elmiavägen 8) och Scandic Portalen (Barnarpsgatan 6). För att vara säker på att få tag på ett rum på något av dessa hotell är det alltid en god idé att vara ute i god tid med sin bokning. Det enklaste sättet att boka in sig på Scandic Elmia eller Scandic Portalen i Jönköping är att göra det direkt över Internet. Innan du gör din bokning så ska du dock läsa igenom de bokningsregler som finns angivna på Scandic Hotels webbplats.

Scandic Elmia har 220 rum. Av dessa är alla utom två rökfria. Hotellet är ett utmärkt alternativ oavsett om du är i Jönköping på semester eller i affärer. Om du reser tillsammans med barn upp till 13 år kostar det inget extra ifall de delar rum med en vuxen. På Scandic Elmia i Jönköping finns 14 fina mötesrum som har trådlös Internetuppkoppling. Som gäst på hotellet ingår alltid gratis frukost. I hotell finns också en bastu där du kan slappna av. Vidare kan du äta gott på Bistro Birger Jarl. Scandic Elmia i Jönköping är det perfekta alternativet för dig som åker till staden för att kolla på ishockey.

Hotellet ligger endast 50 meter från Kinnarps Arena där Jönköpings stolthet HV71 spelas sina hemmamatcher. I Scandic Elmia finns även en minibutik. Det finns gott om parkeringsplatser i anslutning till hotellet. Avståndet från Scandic Elmia till Jönköpings centrum är omkring fem kilometer och till Jönköpings flygplats nio kilometer. För att komma i direkt kontakt med Scandic Elmia i Jönköping ringer du 036-585 46 00.

Scandic Portalen i Jönköping har 201 rum och alla utom två är rökfria. Barn upp till 13 år bor gratis på hotellet när de delar rum med en vuxen. Hotellet ligger i de centrala delarna av staden och flertalet sevärdheter ligger i närheten. Scandic Portalen har ett gym, en bastu och ett spa. Under din vistelse på Scandic Portalen i Jönköping kan du äta gott på Karlssons Bar & Matsal. I hotellet finns trådlöst Internet. Hotellets garage har 75 parkeringsplatser. Som gäst på hotellet ingår frukost i priset. Scandic Portalen har också en minibutik. Från hotellet är avståndet till Jönköpings flygplats omkring nio kilometer. För direkt kontakt med Scandic Portalen i Jönköping ringer du 036-585 42 00.