Sök och boka hotell i Jönköping

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Restaurang Jönköping


Restaurang Jönköping. Jönköping är en stad som har ett bra restaurangutbud. Det finns många olika typer av restauranger att välja mellan. För att vara säker på att få ett bord på någon av restaurangerna i Jönköping är det alltid en god idé att boka ett bord.

En av Jönköpings äldsta och kändaste restauranger är Gäddan & Gåsen (Barnapsgatan 249). På restaurangen, som har plats för omkring 100 gäster, kan du njuta av kött-, fisk- och pastarätter, men också pizza och sallader. Vidare kan du kika in Gäddan & Gåsen om du bara vill ta en fika. Gäddan & Gåsen har en meny som passa alla plånböcker. För att boka bord på Gäddan & Gåsen ringer du 036-12 00 99.

Om du vill prova på libanesisk mat under din vistelse i Jönköping, så kan du styra kosan mot Taste of Beirut (Barnarpsgatan 100). Här kan du bland annat välja mellan flertalet välsmakande kalla och varma smårätter. Vidare kan du prova på en grillmix. Till de fina desserterna kan du dricka en kopp kaffe eller avnjuta en vattenpipa. För att boka bord på Taste of Beirut ringer du 036-12 42 23.

Är du sugen på att prova på maträtter från det thailändska och kinesiska köken är Restaurang China Palace (Västra Storgatan 5) ett mycket bra alternativ. Restaurangen, som ligger i centrala Jönköping, har funnits sedan 1997. Förutom kinesiska och thailändska rätter serveras här en välsmakande mongolisk buffé. Restaurang China Palace har en mycket mysig och välkomnande atmosfär. För att boka borg på Restaurang China Palace i Jönköping ringer du 036-10 00 90.

Att dinera på restaurang Jungle Thai (Trädgårdsgatan 9) i Jönköping är verkligen en upplevelse utöver det vanliga. Här serveras välsmakande asiatiska rätter i en spännande djungelmiljö. Fokus ligger på thailändsk mat och de råvaror som används i matlagningen håller högsta klass. Lunchtid serveras en välsmakande buffé. För att boka bord på restaurang Jungle Thai i Jönköping ringer du 036-13 28 28.

Twin City (Hamnparken 3) är en fin restaurang som ligger vackert belägen i Hamnparken i Jönköping. Här serveras rätter från det italienska, respektive amerikanska, köket. Twin City har också en bar och på fredagar och lördagar spelar en DJ musik. För att boka borg på restaurang Twin City i Jönköping ringer du 036-71 41 11.

Mäster Gudmunds Källare (Kapellgatan 2) är en restaurang i centrala Jönköping som erbjuder en härlig restaurangupplevelse under valven i 1600-talesmiljö. På menyn återfinns allt från genuin husmanskost till modern à la carte. På Mäster Gudmunds Källare kan man också stoltsera med ett stort utbud av konjak också cigarrer. För att boka bord på Mäster Gudmunds Källare i Jönköping ringer du 036-10 06 40.

En annan mycket trevlig och fin restaurang i Jönköping är Gourmet Grill (Brunnsgatan 13). Här serveras utsökta rätter i en fräscht och trendig miljö. Här kan du också se på krogshower. För att få mer information om vilka shower som spelas för tillfället kan du surfa in på Gourmet Grills hemsida. Om du vill boka bord på Gourmet Grill i Jönköping ringer du 036-30 22 40.

Karlsson Bar & Matsal (Västra Storgatan 9) är en av Jönköpings mest populära uteställen. Här kan du välja mellan många välsmakande rätter. Du kan även boka en avskild vip-avdelning med plats för upp till åtta person. Under sommartid håller “Karlssons på Taket” öppet, vilket är en bar och restaurang. För att boka bord på Karlsson Bar & Matsal ringer du 036-71 27 50.