Sök och boka hotell i Jönköping

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Mäklare Jönköping


Mäklare Jönköping. Innan du ska sälja eller köpa en lägenhet eller ett hus i Jönköping så ska du ta kontakt med en mäklare. Det finns flera olika mäklare i Jönköping. Du ska alltid ta dig tid att jämföra de olika mäklarna i Jönköping innan du bestämmer dig för vem som du ska anlita. Kontrollera alltid ifall din mäklare i Jönköping är registrerad hos Fastighetsmäklarnämnden (FMN).

FMN är en statlig myndighet som utöver tillsyn över fastighetsmäklarna. Det innebär att om din mäklare i Jönköping är ansluten till FMN så kan du också vara säker på att den aktuelle mäklaren arbetar i enlighet med fastighetsmäklarlagen. Du bör också fråga ifall din mäklare i Jönköping kan ge dig skriftliga referenser. Vidare är ett av yttersta vikt att du hör efter om hur mycket de olika mäklarna i Jönköping tar i provision.

Mäklaren är mycket behjälplig när det kommer till anordnandet av visningar. I samband med att man ska sälja sin bostad är det vanligt att många väljer att göra den lite extra fina. Det finns företag som är speciellt inriktade på att designa hem för att göra dem mer attraktiva. Detta kallas för homestaging och kan vara ett bra sätt att göra din bostad mer attraktiv.

En av de centrala aktörerna på marknaden är Fastighetsbyrån (Hoppets torg 4). I dagsläget har de 13 mäklare på kontoret i Jönköping. För att ta kontakt med mäklarna på fastighetsbyrån i Jönköping ringer du 036-34 48 80. Du kan också ta kontakt med CityMäklarna (Östra Storgatan 70). De har en lång erfarenhet av att förmedla bostäder i Jönköping. Du når Citymäklarna i Jönköping på telefonnummer 036-30 06 00. En annan mäklare i Jönköping är Garnisonen (Östra Storgatan 69). Bolaget bildades redan 1969, då som ett dotterbolag till SE-Banken. Sedan drygt tio år är Garnisonen ett fristående privat företag. Du når Garnisonen i Jönköping på telefonnummer 036-34 25 60.

Mäklarfirman Sandwalls (Brunnsgatan 42) har funnits i branschen sedan 1972. De förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus, kommersiella fastigheter och tomter. Du kan ta direkt kontakt med Mäklarfirman Sandwalls på telefonnummer 036-16 99 40. Ytterligare en aktör på marknaden är Skandia Mäklarna Jönköping (Klostergatan 2). Skandia Mäklarna är en av de största fastighetsmäklarföretagen i Sverige. För att ta kontakt med deras kontor i Jönköping ringer du 036-16 43 00.