Sök och boka hotell i Jönköping

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Jönköping konferens


Jönköping konferens. Jönköping är stad som ligger vackert belägen vid Vätterns södra strand. Här hittar du flertalet sevärdheter, däribland Johan Bauers museum, Tändsticksmuseet och Dag Hammarskjölds födelsehus. Jönköping är en idealisk plats att förlägga en konferens. Staden kan inte bara erbjuda flertalet fina hotell med konferenslokaler. I Jönköping med omnejd finns också goda möjligheter till diverse fritidsaktiviteter. Det är alltid bra att vara ute i god tid när man ska sätta samman en konferens i Jönköping. Vidare ska du i lugn och ro jämföra utbudet.

Ett mycket trevligt hotell att förlägga en konferens i Jönköping på är Elite Stora Hotellet Jönköping (Hotellplan 1). Hotellet, som ligger precis vid Vättern, är inrymt i ett hus från 1800-talet. Elite Stora Hotellet Jönköping har 135 gästrum som är mycket fräscha och fina. Vidare är det endast 200 meter från hotellet till tågstationen. Efter arbetsdagens slut kan du slappna av i hotellets bastu eller spela en omgång biljard. Förutom detta kan du också få rabatt på ett närliggande gym. Du når Elite Stora Hotellet Jönköping på telefonnummer 036-10 00 00.

Best Western John Bauer Hotel (Södra Strandgatan 15) i Jönköping som passar utmärkt att förlägga en konferens. Hotellet har ett flertal fina möteslokaler. Vidare kan Best Western John Bauer Hotel föreslå en rad aktiviteter i samband med konferensen, däribland olika provningar, go-kart och skogshästsafari. För att komma i direkt kontakt med Best Western John Bauer Hotel i Jönköping ringer du 036-34 90 00.

Jönköpings Hotell & Konferensanläggning (Centralvägen) ligger en bit utanför stadens centrum. Detta är ett mycket fräscht hotell som kan erbjuda fina konferenslokaler. Hotellet, som har sextio rum, ligger i en härligt avslappnande lantlig miljö. Här kan du låta kreativitet flöda. Vidare kan Jönköpings Hotell & Konferensanläggning erbjuda sina gäster bad i swimmingpoolen, ett styrketräningsrum, ång- och torrbastu samt även gymnastiksal. För direkt kontakt med Jönköpings Hotell & Konferensanläggning ringer du 036-17 18 00.

Quality Hotel Jönköping (Ryhovsgatan 3) är ett hotell som kan ta emot både små och stora konferenssällskap. Hotellet har totalt 310 bäddar. Möteslokalerna är utrustade med trådlöst Internet. Hotellet kan också stolstera med egen restaurang och bar. För direkt kontakt med Quality Hotel Jönköping ringer du 036-18 36 00.

Ett bra sätt för att hålla sig uppdaterad om vad som händer i Jönköping under konferensdagarna är att surfa in på sajten Cityguide. Vidare kan du vända dig till Jönköpings turistbyrå, som återfinns vid Resecentrum/Järnvägsstationen. Du når turistbyrån på telefon 036-10 50 50. Letar du efter någon som kan hjälpa dig att sätta samman en konferens i Jönköping så kan du höra av dig till Jönköping hotell & konferensbokning. Du ringer dem på telefonnummer 036-10 71 71.

För många är en golfrunda det perfekta sättet att koppla av efter en intensiv konferensdag. Omkring Jönköping finns det flertalet fina golfbanor. Några av dessa är Skinnarebo golfklubb i Jönköping (tfn 036-690 75) som har 27-hålsbana och tillämpar principen pay and play, Jönköpings Golfklubb (tfn 036-765 67), som har en 18-hålsbana och A6 Golfklubb (tfn 036-30 81 30), som har en 27-hålsbana.