Sök och boka hotell i Jönköping

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Jönköping Hotell


Jönköping Hotell. När du bokat din resa till Jönköping är det hög tid att se sig om efter ett lämplig boende. I Jönköping finns hotell i de flesta prisklasser. Det enklaste sättet att boka ett hotell i Jönköping är att göra det direkt över Internet. Kontrollera dock alltid vilka villkor som gäller innan du gör din bokning. Nöj dig dock inte med första bästa alternativ, utan ta dig istället tid att jämföra olika hotell i staden.

Comfort Hotel Jönköping (Klostergatan 28) är ett mycket trevligt hotell som ligger i nära järnvägsstation. Hotellet, som har 97 rum, är ett bra alternativ oavsett om man är i Jönköping på semester eller i affärer. Comfort Hotel Jönköping har en härlig relaxavdelning där du bland annat kan njuta av bastu och jacuzzibad. För direkt kontakt med Comfort Hotel Jönköping ringer du 036-10 08 00.

Ett annat fint hotell i Jönköping är Best Western John Bauer Hotel (Södra Strandgatan 15). Hotellet är ett mycket bra alternativ för dig som har tänkt att samma samman en konferens i Jönköping. Efter en dag fylld med arbete eller sightseeing kan du slappna av på Best Western John Bauer Hotels relaxavdelning. För direkt kontakt med Western John Bauer Hotel i Jönköping ringer du 036-34 90 00.

Scandic Portalen (Barnarpsgatan 6) är hotell som ligger vackert beläget intill Vätterns strand. Hotellet har 201 rum och kan bland annat stoltsera med en fin spa-anläggning. Under en vistelse på Scandic Portalen är det i det närmaste ett måste besöka hotells skybastu, varifrån utsikten över Vättern är magnifik. Scandic Portalen är vidare ett bra alternativ att förlägga en konferens. För direkt kontakt med Scandic Portalen ringer du 036-585 42 00.

Ett annat Scandichotell i Jönköping är Scandic Elmia (Elmiavägen 8). Hotellet har 200 rum och kan erbjuda sina gäster bastu, pool och gym. Vidare har Scandic Elmia en trevlig restaurang. Nära hotellet ligger också ett äventyrsbad. Du når Scandic Elmia på telefonnummer 036-585 46 00.

Under din vistelse i Jönköping kan du också ta in på det förstklassiga Clarion Collection Hotel Victoria (F.E Elmgrens gata 5). Detta hotell, som har 90 rum, ligger i de centrala delarna av Jönköping. Hotellet, som är inrymt i en byggnad från 1800-talet, öppnade 1991. Som gäst på Clarion Collection Hotel Victoria har du tillgång till både bubbelpool och bastu. Vidare har hotellet också en trevlig bar. Du når Clarion Collection Hotel Victoria i Jönköping på telefonnummer 036-71 28 00.

Något utanför staden ligger Quality Hotel Jönköping (Ryhovsgatan 3). Detta är ett hotell som lämpar sig perfekt för konferenser. Här finns också goda möjligheter att träna efter konferensdagens slut. Närmsta golfbana ligger dessutom endast två kilometer från hotellet. För direkt kontakt med Quality Hotel Jönköping ringer du 036-18 36 00.

Skulle du ha några speciella önskemål i samband med din hotellvistelse i Jönköping är det bra om du meddelar detta i samband med att du bokar. Om du tar bilen till Jönköping kan du skriva ut en detaljerad färdanvisning från ditt hem till hotellet från sajten Map24. Du ska alltid ha numret till ditt hotell nära till hands under resan. Därmed kan du höra av dig och berätta ifall du skulle bli försenad.